fredag 25. januar 2013

Ikke akkurat 007


Fredag kjørte vi rundt i byen for å sjekke hvem som hadde finest innramming rundt vinduene. Vi følte oss ikke akkurat som 007 der vi åpenlyst spionerte…

Det er mange detaljer som skal på plass når man bygger hus. Mange flere enn jeg hadde trodd før vi startet.

Noen ting er morsommere enn andre. Som å finne ut hvordan det skal være rundt vinduene. Det finnes så mange varianter av innramming rundt vinduene. 

I flere dager har jeg ikke gjort annet enn å se på hus vi har kjørt forbi for å finne ideer. Fredag dro vi rundt i strøkene som har gamle hus i Narvik som Tårnveien, Villaveien, Framnesveien, Mellomveien, Tøttaveien, Selsbanes gate og Sildvikgata.Det er noen av stedene vi kjørte rundt for å få ideer om hvordan vi egentlig vil ha det rundt våre nye vinduer.

Det ble med andre ord en egen vindusspioneringsrunde. Vi følte oss litt dumme når folk var hjemme og så at vi stoppet for å kikke og peke. Ikke helt diskret med andre ord. Men vi er tross alt ikke erfarne spioner som 007.

Vi må ha bestemt oss for hvordan det skal være før tirsdag når vi har byggemøte med Wanja.
Snekkerne trenger å vite det når de skal planlegge innsettingen av nye vinduer og bordkledningen på veggene.

Vi var også en tur innom Byggmaker og Mathisen & Mathisen for å se hva som finnes av ferdige løsninger. Her var sistnevnte best, og hadde et godt utvalg. Vi har kjøpt med oss hjem noen eksempler som vi skal se på.  Når vi har bestemt oss endelig, skal jeg oppdatere dere her på bloggen..

PS: Runden i byen viste at det er mange flotte hus i Narvik!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar