lørdag 16. november 2013

Soverommet ble blåttAlle ekspertene anbefaler blått på soverommet, og det ble også vårt.

Soverommet vårt er stort. Hele 23 kvadratmeter – og det er veldig høyt under taket. Dermed blir det stor takflater – og to veldig høye vegger og to lave vegger.
Vi grunnet lenge og vel på hvilken farge vi skulle velge. På hytta har vi blått soverom, og det synes vi fungerer veldig godt.
Røstveggen mot naboen. Fargegjengivelsen er ikke helt korrekt.

Veggen mot baksiden av huset. Her er det et lite kott som vi kan bruke som lager


Alle eksperter anbefaler også blått. Dermed begynte vi å se i fargekartet. Og hjelpe meg … det er så mange fine farger å velge mellom. Men samtidig å utrolig vanskelig. 

Vi valgte å kjøpe prøvebokser med to blåtoner. Den ene er den samme som vi har på hytta – og en annen. Men begge var helt klar på at fargen vi har på hytta var favoritten.

Fargen heter gustaviansk blå – og er litt sånn grå-blå. Ikke så veldig mørk og heller ikke lys.
Jeg hadde en uke avspasering, og brukte tre dager på å male veggene og to på taket. Det tar jammen tid å male så store flater – og særlig siden det er panel.

Panelet har tørket en god del siden det ble lagt i sommer – og det var en del tørkesprekker mellom bordene. Dermed ble det en del spakling også…
Men nå er tak og vegger ferdig malt. De må nok mest sannsynlig males igjen om et år eller to – men pytt. Den tid – den sorg.

Torsdag kjøpte vi også gulvet vi skal ha på soverommet. Vi valgte en lys parkett. Den ligger nå i rommet for å bli temperert. Regner med at vi starter å legge gulv på mandag. 
Her ligger parketten klar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar