tirsdag 19. februar 2013

Da har vi flytta ned

Et par dager på overtid fikk vi flytta ut av første og andre etasje.Da har vi etablert oss i kjelleren og flyttet ut av første og andre etasje. Vi skulle egentlig vært ute søndag, men fikk et par ekstra dager fordi snekkerne ikke var ferdig med utearbeid på blant annet taket.
Det var vi veldig, veldig glade for. 

Å pakke ned og flytte et ”helt liv” er litt av en jobb. Jeg har pakket ting i esker siden før jul, men det er jo alltid ting man må vente med. Og så blir man jo lei. Å pakke er en kjedelig jobb, selv om det dukker opp morsomme minner underveis…

Min kjære har hatt mye å gjøre med å gjøre rommene i kjelleren klar sånn at vi kunne flytte ned, og kom derfor ikke i mål med sin pakking. Noe av hans ting kunne jeg pakke, men mye er sånn at det er like greit at han går gjennom det selv.

En sånn ryddesjau burde man ha ofte. Vi har fått kastet og gitt bort utrolig mye. Deilig!!!

Laila og Andre (søsteren til Ulf og mannen) og broren hans Geir stilte opp på dugnad søndag og mandag for å hjelpe til å bære ut ting. Særlig de tunge tingene.
Det var til uvurderlig hjelp! Vi er så takknemlig for at de stilte opp. Uten deres hjelp hadde vi aldri kommet i mål!!!!!
Så tusen, tusen takk!!!

Vi bor nå som sagt midlertidig i kjelleren. Det nye rommet er oppholdsrom med stue/kjøkken. Det fungerer veldig greit, og ble koselig. Alt er ennå ikke helt på plass, men det er bare detaljer som mangler.
Nytt gulv på soverommet i kjelleren. Vinduet skal byttes

Taket. Her går også avløpet fra det som blir det nye kjøkkenet.


Soverommet er også stort sett ferdig. Litt ryddejobb i klærne, og å få hengt opp en lampe så er vi der.
Det kommer bilder når alt er på plass…
Å sove i kjelleren er en herlig opplevelse. Det er så stille i forhold til i andre etasje. Vi hører nesten ikke trafikken i det hele tatt, og har sovet som en stein de to siste nettene.
Stua. Svigerfar på besøk. Salongen er nå flyttet ned, Takk til Laila, Andre og Geir!


Som Ulf sa i går, dette var nesten som å flytte sammen på nytt …

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar