fredag 2. november 2012

Walk inn or not?Det ser så lekkert ut med walk in-garderobe. Men blir det ikke lett mye støv på klær som brukes sjelden?

Jeg har alltid ønsket meg et eget garderoberom, eller det som nå kalles walk in garderobe. Som tenåring satt jeg mye barnevakt, og den ene familien hadde et helt rom til bare klær.
Det syntes jeg var så utrolig praktisk.
Fjerner vegg
Heldigvis skjønte arkitekten ønsket mitt, og foreslo å slå ut veggene mellom soverommet og rommet ved siden av – og gjøre dette rommet til walk in-garderobe.
Dette rommet er i dag et rom vi må gå gjennom for å komme inn på vårt soverom. Det blir derfor brukt til lagringsplass og til å tørke klær.
Så rommet passer bra til garderobe.
Utfordringen er skråtak og ikke full takhøyde annet enn midt i rommet.
Men det er det mulig å løse. Jeg har allerede fått tegnet et forslag.
Dører eller ikke?
Spørsmålet er bare, skal jeg ha åpen løsning eller velge dører? Blir klærne støvete eller ikke? Blir det lettere å ha oversikt med en åpen løsning enn med dører?
Vi kan velge både skyvedører eller vanlige skapdører. Det er det plass til.
Hva er lurt?Er det noen av dere som har erfaringer eller anbefalinger?

Utkast til walk in-garderobe rom. Er det lurt med walk in eller dører/skyvedører?
2 kommentarer:

  1. heisan, spennende dette.. Dere er jo kommet godt i gang nu... Walk in garderobe er topp, har en i light versjon (dvs ikke så stor men med skyvedør fra vaskerom, bare så herlig, rett fra trommel og i kurver) anbefaler de nyeste kurvene som er "tettere". Har kurver fra gulvet og nesten i taket, laget hylle øverst som jeg har esker med sko i (mine så klart, hihi)har en en del som er i brysthøyde med hjul på kurver med plate som en slags "kontorenhet" hvor vi oppbevarer litt papirer, hobbyartikler dvs. Ser ut som du får alt samlet og da ville jeg virkelig ha gått for det ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tips. Siden jeg blogget om garderobe har det blitt endring i planene. Vi flytter nå soverom til det som skulle være to gjesterom, og får dermed et rom på 23 kvadratmeter med full takhøyde. Da må vi gjøre om på garderobeløsningen. Men det blir nok bra til slutt :)

      Slett