søndag 25. november 2012

Konge-soveromÅ se et rom i virkeligheten er noe annet enn å se en tegning. Så nå har det gått opp for oss at vi kan få et kongesoverom.

Rommet i andre etasje på nybygget på siden skulle egentlig romme to soverom. Men snekkerne har konstruert taket sånn at vi kan velge å ha full takhøyde helt opp til limtredrageren i taket. 

Da slo tanken oss. Det er jo dumt å dele rommet opp i to rom. Hva om vi tar dette som vårt soverom, og lar de to eksisterende rommene være gjesterom?

Da kan vi få et stort, luftig soverom med god plass til både seng og garderobe. Grunnflaten i rommet blir vel cirka 22 kvadratmeter på innsiden. Det er dobbelt så stort som soverommet vi har i dag.
Og de to rommene vi skulle slå sammen til garderobe og vårt soverom, lar vi nå være to rom som vi kan bruke til gjester. 

Det sparer oss for en god del arbeid. Da slipper vi å rive en bærevegg og sette opp ny bæring, og da gjenstår kun lett oppussing så er rommene klar.
Hvorfor har vi ikke tenkt den løsningen før??

Må bare si at vi er utrolig fornøyd med snekkerne fra Brødrene Liljebakk. De gjør en veldig god jobb, og er hele tiden nøye med å spørre hvordan vi vil ha ting.
Så langt, har byggeprosessen vært en stor opptur!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar